Opskrifter » Hovedretter » Kalkun » Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce


Print opskriften på Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce Print opskrift

Del på Facebook

Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkun med frisk pasta & flødesauce:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce:

Brun kalkunbrystet i olie på alle sider i en gryde eller sauterpande.

Tilsæt vin, bouillon, hakkede tomater, peberfrugt og krydderier og lad det simre under låg i ca. 35 minutter. Vend kødet et par gange undervejs.

Læg kødet på en tallerken, tilsæt fløde til saucen, og smag til. Du kan evt. jævne med lidt maizena.

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kalkun kategorien

Fyldt Kalkunbryst