Opskrifter » Hovedretter » Kalkun » Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce
Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkun med frisk pasta & flødesauce:
- 450 g kalkunbryst
- 2 spsk olie
- 1 dl hvidvin
- 1 dl hønsebouillon
- 2 tomater
- ½ rød peberfrugt
- Frisk basilikum
- Salt
- Peber
- 1½ dl madlavningsfløde
- Frisk pasta
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce:
Brun kalkunbrystet i olie på alle sider i en gryde eller sauterpande.
Tilsæt vin, bouillon, hakkede tomater, peberfrugt og krydderier og lad det simre under låg i ca. 35 minutter. Vend kødet et par gange undervejs.
Læg kødet på en tallerken, tilsæt fløde til saucen, og smag til. Du kan evt. jævne med lidt maizena.
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.