Madkampen.dk » Ingredienser » Hvidløgspulver
Opskrifter på mad med Hvidløgspulver
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Hvidløgspulver indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Shawarma Krydderi
Rist spidskommen, koriander, nelliker og peberkorn på en tør pande, til duftstofferne frigives og stød dem fint i en morter eller krydderikværn. Bland med de øvrige krydderier og kom blandingen på glas med tætsluttende låg....
-
Amerikanersuppe med Bacon & Ost
Til 6 personer. Steg baconskiverne sprøde i en stor gryde. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Brun oksekødet i det overskydende baconfedt. Når det er brunet, lav en fordybning i kødet. Tilsæt 2 spsk smør og lad det smelte. ...
-
Blomkålsmuffins
Blend blomkål og gulerod til det ligner ris. Steg bacon på panden i lidt olie. Tilsæt løget og vend det lidt rundt. Tilsæt blomkålsblandingen, cherrytomater og bladselleri. Lad det simre nogle minutter. Tilsæt krydderier og ...
-
Ristede Kikærter
Tænd ovnen på 220°C Læg de kogte kikærter på et viskestykke, og dup dem helt tørre. Fjern løst skind. Læg kikærterne på et stykke bagepapir og sprøjt med lidt olivenolie. Rul dem rundt, så det bliver fordelt over det hele...
-
Nem Mexikansk Dip
Rør alle ingredienserne godt sammen. Stil dippen i køleskabet indtil servering. Server med tortilla chips og evt. en iskold mexikansk øl....
-
Græsk Pastasalat med Krabbekød og Feta
NB! Krabbekødet kan evt. erstattes med rejer. Kog pastaen ifølge anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og skyl med koldt vand. Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Skær peberfrugterne og zucchinierne i tern. Halv...
-
Smelter-på-tungen Kylling
Bland alle ingredienserne godt. Læg kyllingefileterne i et fad, og hæld krydderiblandingen over. Bag kyllingen ved 200°C (ikke varmluft) i 35-45 minutter, eller til kyllingen er mør. Servér med en frisk salat til - nem i somme...
-
Pulled Pork
Dagen før: Giv vand, salt, laurbærblade og stjerneanis et lille opkog, så saltet bliver helt opløst. Afkøl lagen. Læg nakkefileten i saltlagen - dæk godt med husholdningsfilm, og sæt evt. noget tungt over, så det bliver holdt ned...
-
Cornflakes Paneret Kyllingebryst
Pisk æg, mel og krydderier sammen og lad dejen hvile 2-3 minutter. Knus cornflakes´ene let i en plastikpose og drys den over et spækbræt. Dyp først kyllingestykkerne i dejen og derefter i cornflakes så de er helt dækkede. Læg ...
-
Krydderiblanding til Pindebøf
Alle ingredienserne blandes, og bruges til at lave pindebøf - kendt fra Struer....
-
Hjemmelavede Brødpinde
Opløs gæren i lidt af det lunkne vand. Tilsæt resten af vandet sammen med olie, salt, sukker og halvdelen af det sammenpiskede æg. Tilsæt melet og ælt det til en fast dej. Drys lidt mel over og lad dejen hæve under et klæde ca. 30 m...