Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Karrykylling
Karrykylling opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave karrykylling:
- 4 kyllingebryster
- 4 tsk vegetabilsk olie
- 2 løg
- 8 tsk karrypasta
- 1 dl skoldede og smuttede mandler
- 4 tsk jordnøddesmør
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dl naturel letmælksyoghurt
- Salt
- Peber
- Karry
- Frisk mynte
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Karrykylling:
Skær hvert kyllingebryst i 4 dele. Opvarm olien på en teflonpande ved jævn varme. Brun kyllingen under omrøring, dæk til og stil til side.
Pil løgene og del dem i kvarte. Findel løg, karrypasta, mandler og jordnøddesmør i en foodprocessor eller blender, til en grovkornet creme.
Bland løgcremen med kyllingen og steg ved svag varme under omrøring i 2 minutter.
Tilsæt tomaterne og skru op til jævn varme. Bring i kog under omrøring. Skru ned, læg låg på og lad det simre 10-15 minutter, til kyllingen er gennemkogt.
Tilsær yoghurt og varm forsigtigt op. Smag til med salt, peber og evt. lidt karry. Garnér med mynte og server
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.