Madkampen.dk » Ingredienser » Bouillonterninger

Opskrifter på mad med Bouillonterninger

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor bouillonterninger indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. One Pot Pasta med Kylling & Grøntsager

    Til 4 personer. Svits løg, bouillonterninger, perberfrugt og gulerødder i lidt olie. Tilsæt majs, citronsaft , salt, peber og citronpeber. Bland ukogte pastaskruer i. Hæld fløde og mælk over og rør godt rundt i fadet, så...


  2. Kyllinge- og Karrysuppe

    6-8 portioner. Snit gulerødder, blomkÃ¥l og løg i smÃ¥ stykker. Varm smørret i en gryde, hæld karryen i og steg den i smørret i 30 sekunder. Tilsæt de snittede grøntsager, og steg dem i karrysmørret i et par minutter. TilsÃ...


  3. Rød Karrythaisuppe med Nudler

    Steg ingefær, chili, hvidløg, løg og karrypasta i en gryde i rigeligt olie. Hæld kokosmælken ved. Snit forårsløg og peberfrugt og hæld i. Smag til med bouillon og fiskesovs. Hæld suppehornene i, og lad suppen simre let,...


  4. Oksekødssuppe med Kartofler

    Kog pastaen efter anvisning på pakken. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skær peberfrugten i tern. Hak løg og hvidløg og svits dem i gryden. Tilsæt oksekødet og brun det. Til...


  5. Mexicansk Suppe med Creme Fraiche

    Skær gulerødder og kartofler i små tern og svits dem på panden med lidt chili. Vandet og bouillonterningerne bringes i kog. Herefter kommes de hakkede tomater og tomatpureén i gryden. Rens og skær forårsløgene i tynde ringe, o...


  6. Cremet Broccolisuppe

    2 portioner. Skyl broccoli, rens porrer, pil løg og skræl kartoflerne. Skær grøntsagerne groft ud, og kom dem i en gryde sammen med vandet og bouillonterningerne. Kog suppen til alle grøntsagerne er møre, ca. 30 minutter. ...


  7. Juliennesuppe for Børn

    Alle grøntsagerne renses, og skæres i tern eller ringe. Grøntsagerne svitses i margarinen, og når de er begyndt at blive lidt bløde, hældes vandet ved. Bouillonen tilsættes, og suppen småkoger ca. 15 minutter eller til grønts...


  8. Karrykylling med KÃ¥l

    bouillonterninger

    Løg og æbler skæres i små tern og svitses sammen med karry i 1 spsk olie. Kyllingekødet brunes i 1 spsk olie på en pande. Tilsæt derefter hvedemelet, og vend rundt, så det er godt fordelt over kyllingekødet. Bouillonen tilsæ...



  9. Spaghettitærte

    bouillonterninger

    Riv spaghettien i små stykker og kog den al dente. Svits oksekødet. Når det skifter farve og skiller, tilsættes grøntsagerne, bouillonterningerne og lidt vand. Lad vandet koge ind. Bland derefter spaghettien sammen med kødet. ...



  10. Dansk Minestrone

    Kog vandet og opløs bouillonterningerne heri. Kom spaghetti, ærter og fintsnittede gulerødder i og kog ved svag varme ca. 10 minutter. Tilsæt tomaterne med saften og kog endnu et øjeblik. Smag til med krydderier. Pynt med p...


  11. Kyllingesuppe krydret med Karry

    Læg den rengjorte kylling i en gryde og hæld så meget vand ved at det dækker. Kog op og skum omhyggeligt. Tilsæt bouillonterninger, grøntsager og krydderier. Lad kyllingen snurre under låg ca. 45 minutter eller til den er mør. Ta...