Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling-Bacongryde med Spinat
Kylling-Bacongryde med Spinat opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling-Bacongryde med Spinat:
Steg baconen sprødt på panden. Læg det på fedtsugende papir.
Skær kyllingen i stykker, og steg dem på panden, til de får lidt stegeskorpe.
Tak kyllingen af panden, og hæld spinat på sammen med salt, peber og hvidløg. Rør det godt igennem.
Læg kyllingen på panden igen og rør det hele sammen. Hæld mælken på, og lad det boble op. Put de rå pastaskruer i, og skru ned for varmen.
Retten er færdig, når pastaen er mør. Vil man have det meget cremet, kan man tilsætte revet parmesanost.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.