Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Paprika
Kylling i Paprika opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling i Paprika:
Partér kyllingen i 8 stykker (eller køb den parteret).
Pil løgene og hak dem groft. Svits dem i fedtstof i en tykbundet gryde. Tilsæt paprika.
Brun kyllingestykkerne med løg og paprika. Krydr med salt og peber.
Tag kernerne ud af peberfrugten inden den skæres i små firkanter og kommes i gryden. Flå tomaterne (dyp dem i kogende vand), og skær dem i både. Kom dem i gryden.
Læg låg over gryden og lad retten småsnurre ca. 45 minutter. Spæd evt. med lidt vand så kyllingen ikke koger tør.
Rør melet ud i creme fraiche. Tag kyllingestykkerne op - men hold dem varme. Rør creme fraiche i gryden og kog i 5 minutter. Pisk fløden i og smag til. Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.