Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling Marengo I
Kylling Marengo I opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling marengo i:
- 1 hel parteret (uden brystkødet) kylling
- 1 spsk smør
- 1 spsk olivenolie
- Salt
- Peber
- 250 g marksvampe
- 10 hele skalotteløg
- 3 fed hvidløg
- ½ flaske hvidvin
- 6 flåede tomater
- 2 gulerødder
- 2 porrer
- 200 g krebsehaler
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling Marengo I:
Brun kyllingestykkerne i olie og smør ved kraftig varme.
Rens alle grøntsagerne og hak hvidløg, skær gulerødder og porrer i skiver og flå tomaterne ved at dyppe dem i kogende vand i 10 sekunder og pille skindet af.
Kom de hele løg, de hele rensede svampe og de hakkede hvidløg op i panden eller gryden med kylling og skru ned.
Efter 5 minutter tages svampene op med hulske og gemmes.
Kom vin, tomater og rensede, skårne uter ved. Lad det småkoge under låg i 25 minutter.
Tilsæt atter svampene sammen med krebsehalerne og kog 1-2 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.