Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kyllingefilet pÃ¥ Cremet Porrebund
Kyllingefilet på Cremet Porrebund opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kyllingefilet på Cremet Porrebund:
Rens porren og skær den i tynde skiver. Svits baconen et par minutter på en tør teflonpande. Tilsæt porreringene og svits dem med et par minutter.
Tilsæt vin og fløde, og kog blandingen op. Krydr med salt og peber. Kom blandingen i bunden af et ikke for stort ovnfast fad.
Brun hurtigt kyllingefileterne på begge sider. Læg dem i fadet. Krydr med salt og peber, og drys med ost. Sæt fadet midt i en 220°C varm ovn i 20-30 minutter.
Mærk på kødet, om det føles fast. Stik evt. med en tynd kødnål og se, om saften er klar og ikke rosa.
Serveres med løse ris.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.