Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kyllingefilet pÃ¥ Cremet Porrebund


Print opskriften på Kyllingefilet pÃ¥ Cremet Porrebund Print opskrift

Del på Facebook

Kyllingefilet på Cremet Porrebund opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingefilet på cremet porrebund:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kyllingefilet på Cremet Porrebund:

Rens porren og skær den i tynde skiver. Svits baconen et par minutter på en tør teflonpande. Tilsæt porreringene og svits dem med et par minutter.

Tilsæt vin og fløde, og kog blandingen op. Krydr med salt og peber. Kom blandingen i bunden af et ikke for stort ovnfast fad.

Brun hurtigt kyllingefileterne på begge sider. Læg dem i fadet. Krydr med salt og peber, og drys med ost. Sæt fadet midt i en 220°C varm ovn i 20-30 minutter.

Mærk på kødet, om det føles fast. Stik evt. med en tynd kødnål og se, om saften er klar og ikke rosa.

Serveres med løse ris.

Kyllingefilet på Cremet Porrebund opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kyllingefilet pÃ¥ Cremet Porrebund Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Junglekylling Tarteletter med Høns i Asparges Kyllingegryde Pestokylling med Bacon Smelter-på-tungen Kylling Saftigt Kyllingebryst i Ovn