Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Nøddefarseret Kyllingefilet
Nøddefarseret Kyllingefilet opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nøddefarseret kyllingefilet:
- 600 g kyllingefilet
- 100 g hasselnødder
- 150 g gorgonzola
- Salt
- Peber
- Panering:
- Hvedemel
- 1 æg
- Rasp
- Sauce:
- 25 g hasselnødder
- 2½ dl piskefløde
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Nøddefarseret Kyllingefilet:
Bank kyllingefileterne tynde mellem 2 fryseposer.
Fyld:
Hak nødderne fint (evt. i blender). Ælt dem med gorgonzolaern - ¼ tages fra og gemmes til saucen.
Læg de udbankede kyllingefileter på et fugtigt skærebræt. Tryk fyldet ud og læg det på den ene halvdel af kyllingefileten, fol derefter den anden halvdel over.
Vend først kyllingepakkerne i mel, dernæst i æg og til slut i rasp.
Steg dem på panden i rigeligt smør, 8-10 minutter på hver side.
Det gemte fyld lægges på panden sammen med de ekstra nødder, smeltes og brunes let inden piskefløden tilsættes. Smages til med salt og peber, men pas med for meget salt, da osten er salt i sig selv.
Serveres evt, med smørvendte rosenkål og kartofler
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.