Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kyllingegryde
Kyllingegryde opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingegryde:
- 4 kyllingefileter
- 1 spsk margarine
- Salt
- Peber
- 2-3 gulerødder
- 1 porre
- 100 g champignon
- 2 tsk karry
- 2½ dl hønsebouillon
- 1 dl 18% creme fraiche
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kyllingegryde:
Skyl kyllingefiletterne og tør dem godt i køkkenrulle. Skær kødet i strimler. Smelt fedtstoffet på en teflonpande og brun det strimlede kyllingekød. Drys med salt og peber. Tag kødet af panden og hold det varmt.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Brug foodprocessoren eller en ostehøvl. Rens porren og skær den i tynde ringe. Gør svampene i stand og skær dem i halve eller kvarte.
Steg grøntsager og svampe i resten af fedtstoffet på panden. Drys karry over og tilsæt bouillonen. Læg kyllingekødet tilbage på panden og lad det simre til det er gennemkogt og kødsaften helt klar. Rør creme fraichen i. Retten må nu ikke koge mere, for så skiller saucen.