Opskrifter » Hovedretter » Madpandekager » Mexicanske Pandekager med Kartofler & Kidneybønner
Mexicanske Pandekager med Kartofler & Kidneybønner opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mexicanske pandekager med kartofler & kidneybønner:
- 3 kopper kidneybønner
- Madpandekager
- 2 store fed hvidløg
- 1 tsk spidskommen
- 1 habanero chili
- 1 tsk tørret oregano
- 2-3 spsk olivenolie
- 2 håndfulde tomater
- 3 spsk tomatpuré
- ½ kop vand
- 4 mellemstore kartofler
- 1 buket friske krydderurter
- Havsalt
- Creme fraiche
- Revet ost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Mexicanske Pandekager med Kartofler & Kidneybønner:
Læg kidneybønnerne i blød i 10-12 timer og kog dem i nyt vand i ca. 30 minutter.
Skær kartoflerne i små tern og hak krydderurter, chili, hvidløg samt tomater fint.
Bland derefter alle grøntsagerne med kidneybønnerne og kom dem i en bradepande.
Bag dem i ovnen ved 200°C, til de er gyldne og møre. Smag herefter til med salt og anret dem i lune pandekager sammen med friske grøntsager efter eget valg, creme fraiche og revet ost.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.