Opskrifter » Hovedretter » Madpandekager » Madpandekager med Skinkefyld
Madpandekager med Skinkefyld opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Madpandekager med Skinkefyld:
Pisk æggene med lidt af mælken. Krydr. Pisk melet i og tilsæt resten af mælken. Lad dejen hvile lidt.
Skær imens skinken i små terninger. Pil og hak løgene fint.
Svits skinke og løg i lidt olie. Pres hvidløget over. Krydr godt og hæld bouillon ved. Kog ca. 10 minutter til væsken er kogt godt ind. Tilsæt persillen.
Smelt fedtstoffet og hæld det i dejen, Bag små tynde pandekager.
Fyld de bagte pandekager efterhånden med det varme skinkefyld. Rul dem sammen og læg dem på et varmt fad.