Opskrifter » Hovedretter » Madpandekager » Madpandekager med Grøntsagsfyld
Madpandekager med Grøntsagsfyld opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave madpandekager med grøntsagsfyld:
- 2 dl hvedemel
- 1 dl grahamsmel
- 2 dl mælk
- 1 dl vand
- 2 æg
- ½ tsk urtesalt
- Olivenolie
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- ½ aubergine
- ½ squash
- 4 tomater
- Timian
- Olivenolie
- ½ spsk friskhakket mynte
- ½ spsk friskhakket basilikum
- 1dl vand
- 1 spsk citronsaft
- Salt
- Peber
- 100 g revet ost
- Parmesanost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Madpandekager med Grøntsagsfyld:
Grøntsagerne skylles. Aubergine og squash skæres i skiver, drysses med salt og udvandes i ca. 15 minutter. Duppes tørre med køkkenrulle.
Aubergine og squash skæres i mindre tern. Løgene pilles og hakkes fint. Tomaterne skæres i både.
Løg og hvidløg steges klare i olivenolie i ca. 2 minutter.
Aubergine, squash og tomater tilsættes og svitses med ca. 2 minutter.
Vand, mynte, timian og basilikum tilsættes og koges ved svag varme i ca. 10 minutter under låg. Smages til med salt, peber og citronsaft.
Ovnen forvarmes til 200°C.
Æg, mel, væde og salt piskes sammen.
Kom lidt olie på en varm pande. Tilsæt ca. 1 dl af dejen og drej panden, så dejen bliver fordelt. Bages så pandekagen er lysebrun og vendes.
Fyldet fordeles på pandekagerne, som rulles sammen. Lægges i et smurt ovnfast fad, drysses med revet ost og parmesanost, og bages i ca. 15 minutter til osten er gylden.