Opskrifter » Hovedretter » Madpandekager » Madpandekager med Grøntsagsfyld


Print opskriften på Madpandekager med Grøntsagsfyld Print opskrift

Del på Facebook

Madpandekager med Grøntsagsfyld opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave madpandekager med grøntsagsfyld:



Opskrift indsendt af


Madpandekager med Grøntsagsfyld opskrift

Sådan laver du Madpandekager med Grøntsagsfyld:

Grøntsagerne skylles. Aubergine og squash skæres i skiver, drysses med salt og udvandes i ca. 15 minutter. Duppes tørre med køkkenrulle.

Aubergine og squash skæres i mindre tern. Løgene pilles og hakkes fint. Tomaterne skæres i både.

Løg og hvidløg steges klare i olivenolie i ca. 2 minutter.

Aubergine, squash og tomater tilsættes og svitses med ca. 2 minutter.

Vand, mynte, timian og basilikum tilsættes og koges ved svag varme i ca. 10 minutter under låg. Smages til med salt, peber og citronsaft.

Ovnen forvarmes til 200°C.

Æg, mel, væde og salt piskes sammen.

Kom lidt olie på en varm pande. Tilsæt ca. 1 dl af dejen og drej panden, så dejen bliver fordelt. Bages så pandekagen er lysebrun og vendes.

Fyldet fordeles på pandekagerne, som rulles sammen. Lægges i et smurt ovnfast fad, drysses med revet ost og parmesanost, og bages i ca. 15 minutter til osten er gylden.

Print opskriften på Madpandekager med Grøntsagsfyld Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madpandekager kategorien

Spinatpandekager Madpandekager med Oksekødsfyld Madpandekager med Skinkefyld Omelet-Wraps med Laks Squash Pandekager