Opskrifter » Hovedretter » Madpandekager

Madpandekager

20 retter fundet i Madpandekager kategorien.

Ugens Opskrifter:

Squash Pandekager Madpandekager med Oksekødsfyld Spinatpandekager


  1. Squash Pandekager

    Squash Pandekager

    Skyl squashene og riv dem groft. Tryk dem fri for væde med hænderne. Pisk æggene sammen med mel, purløg, hvidløg, salt og peber. Rør de revne squash i æggemassen. Varm lidt olie op på en lille pande. Hæld ca. 1 dl af ma...

  2. Madpandekager med Skinkefyld

    Madpandekager med Skinkefyld

    Pisk æggene med lidt af mælken. Krydr. Pisk melet i og tilsæt resten af mælken. Lad dejen hvile lidt. Skær imens skinken i små terninger. Pil og hak løgene fint. Svits skinke og løg i lidt olie. Pres hvidløget over. Krydr god...

  3. Madpandekager med Oksekødsfyld

    Madpandekager med Oksekødsfyld

    Svits kød, løg, pebefrugt og gulerod. Tilsæt tomatkoncentrat, chili, soya, salt og peber. Smag til (tilsæt eventuelt en anelse ketchup). Du kan bruge hjemmelavede eller færdigkøbte madpandekager. Fordel fyldet på pandekagern...

  4. Madpandekager med Grøntsagsfyld

    Madpandekager med Grøntsagsfyld

    Grøntsagerne skylles. Aubergine og squash skæres i skiver, drysses med salt og udvandes i ca. 15 minutter. Duppes tørre med køkkenrulle. Aubergine og squash skæres i mindre tern. Løgene pilles og hakkes fint. Tomaterne skæres i bÃ...

  5. Omelet-Wraps med Laks

    Omelet-Wraps med Laks

    Pisk æggene med basilikum, salt og peber. Steg dem på en stor pande, som pandekager. Brug ca. ½ kaffekop til hver. Rør osten blød med chilisauce, tilfør purløg og smag til med salt og peber. Smør et tyndt lag ost på hver o...

  6. Amerikanske Tomatpandekager

    Giver ca. 12 stk. Kom alle ingredienserne i en blender og blend til det har en ensartet konsistens. Dejen må ikke være alt for tynd, da pandekagerne så flader ud og bliver helt tynde. Steg pandekagerne til de er gyldne og faste,...

  7. Majspandekager

    Giver 6 stk. Bland mel og majsmel sammen, og pisk mælken i, lidt efter lidt. Pisk æggene i, og lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter. Pisk dejen godt igennem, og steg derefter pandekagerne. Kan fyldes med ting som salat ...

  8. Majpandekager

    Blend majsene. Bland de øvrige ingredienser i og lav herefter en prøve. Juster evt. med mere mælk eller mel. Giver ca. 60 "pandekager", hvis de sættes med en spiseske. De giver ca. 7, hvis de laves med 1 dl....

  9. Krydderurtepandekager med Laksefyld

    Rør æggene med mel og salt, til massen bliver sej. Rør halvdelen af olien i, derpå vandet og lad så dejen hvile i en halv time. Rør krydderurterne i. Pensl en varm pande med lidt olie og hæld dej på. Bag pandekager af alt dejen. ...

  10. Timianpandekage med Spidskål & Oksekød

    Rør mel, majsmel, salt, timian og æg sammen. Varm smørret op og rør halvdelen i dejen. Tilsæt vand og rør det sammen. Lad dejen hvile en halv times tid. Pensl en varm pande med smeltet smør og hæld cirka 3/4 dl dej på. Bag pa...

  11. Spinatpandekager

    Spinatpandekager

    Ca. 10-12 stk. Bland alle ingredienserne til melet er rørt helt ud. Sæt dejen i køleskabet en halv times tid. Steg pandekagerne svagt gyldne på begge sider. Serveres med lige de grøntsager og kød man godt kan lide kylling, ok...

  12. Fyldte Pandekager med Oksekød

    Til 4-6 personer. Bland mel og salt. Rør mælken i til en klumpfri dej. Rør æggene i et ad gangen, og lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter. Rør olien i dejen. Kom lidt fedtstof på panden til den første pandekage, ellers i...

  13. Madpandekager med Tomatsovs & Ost

    Giver ca. 8 stk. Pisk æg, salt og de to meltyper sammen. Tilsæt mælk lidt ad gangen og pisk dejen ensartet. Lad den hvile i køleskab i ca. 30 minutter. Rør evt. mælk eller lidt vand i, hvis dejen er for tyk. Varm panden godt op ...

  14. Svensk Kartoffelpandekage med Bacon

    4 personer. Skær bacon i tern, og steg dem på panden ved middel varme. Lad fedtstoffet smelte fra. Hæld fedtet fra og læg den stegte bacon til side. Pisk mel, salt og æg sammen og tilsæt mælken gradvist. Varm smør på panden, ...

  15. Champignonpandekager

    Giver ca. 8 pandekager. Æg, mælk og mel blandes til en jævn dej. Champignon og squash rives groft på et rivejern, forårsløgene snittes fint, og grøntsagerne blandes i dejen. Krydr med salt og peber Lad dejen stå og hvile en...

  16. Mexicanske Pandekager med Kartofler & Kidneybønner

    Læg kidneybønnerne i blød i 10-12 timer og kog dem i nyt vand i ca. 30 minutter. Skær kartoflerne i små tern og hak krydderurter, chili, hvidløg samt tomater fint. Bland derefter alle grøntsagerne med kidneybønnerne og kom dem...

  17. Squash Pandekager

    Squash Pandekager

    Skyl squashene og riv dem groft. Tryk dem fri for væde med hænderne. Pisk æggene sammen med mel, purløg, hvidløg, salt og peber. Rør de revne squash i æggemassen. Varm lidt olie op på en lille pande. Hæld ca. 1 dl af ma...

  18. Madpandekager med Skinkefyld

    Madpandekager med Skinkefyld

    Pisk æggene med lidt af mælken. Krydr. Pisk melet i og tilsæt resten af mælken. Lad dejen hvile lidt. Skær imens skinken i små terninger. Pil og hak løgene fint. Svits skinke og løg i lidt olie. Pres hvidløget over. Krydr god...

  19. Pandekager med Skinkefyld

    Skær champignonerne i stykker, og svits dem til de ikke afgiver mere vand (drys evt. lidt peber på mens de steger). Lun en pandekage i mikroovnen (ca. 35 sekunder), smør et tyndt lag creme fraiche på, læg skinke, champignon og revet...

  20. Fredagsruller

    Bland mel og salt. Tilsæt mælk, æg og smeltet smør og pisk dejen godt sammen. Bag pandekager. Smelt smørret i en tykbundet gryde, svits grøntsagerne få minutter og damp dem møre under låg i ca. 4 minutter. Afkøl grøntsagerne l...

  21. Grahamspandekager med Tunfyld

    Grahamsmel, mel og mælk piskes sammen. Æg og salt piskes i. Dejen bages som 10-12 tynde pandekager. Fyld: Franskbrødskrummerne udblødes ca. 10 minutter i fløden. Løg, olie og tomatpuré røres i, og fyldet smages til med sal...

  22. Pandekager med Svampe & Skinke

    Rens svampene og skær de største i lidt mindre stykker. Brun svampene i lidt olie eller smør og krydr med salt og peber. Tilsæt Mornay saucen og lad det simre et par minutter. Lun pandekagerne i ovnen eller på brødristeren. ...

  23. Madpandekager med Grøntsagsfyld

    Madpandekager med Grøntsagsfyld

    Grøntsagerne skylles. Aubergine og squash skæres i skiver, drysses med salt og udvandes i ca. 15 minutter. Duppes tørre med køkkenrulle. Aubergine og squash skæres i mindre tern. Løgene pilles og hakkes fint. Tomaterne skæres i bÃ...

  24. Madpandekager med Oksekødsfyld

    Madpandekager med Oksekødsfyld

    Svits kød, løg, pebefrugt og gulerod. Tilsæt tomatkoncentrat, chili, soya, salt og peber. Smag til (tilsæt eventuelt en anelse ketchup). Du kan bruge hjemmelavede eller færdigkøbte madpandekager. Fordel fyldet på pandekagern...