Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » ForÃ¥rsruller
Forårsruller opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave forårsruller:
- 400 g hakket oksekød
- 1 hakket løg
- 3 dl fintsnittet hvidkål
- 1/2 bakke bønnespirer
- Soyasauce
- 8 plader filodej
- Salt, peber, chili og ingefær
- Olivenolie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Forårsruller:
Svits løg og hakket oksekød. Tilsæt kålen og svits i yderligere nogle minutter.
Kom bønnespirer, chili og ingefær ved og smag til med salt og peber.
Afkøl fyldet.
Smør kanterne af filodejen med olivenolie. Fordel fyldet på filodejpladerne. Læg det i den ene ende, fold siderne ind mod midten og rul sammen.
Bag forårsrullerne i ovnen ved ca. 200°c i ca. 10 minutter eller til de er gyldne.
Server med ris og selvfølgelig soyasauce.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.