Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Italienske Kødboller alla Lady & Vagabonden
Italienske Kødboller alla Lady & Vagabonden opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave italienske kødboller alla lady & vagabonden:
- 500 g hakket oksekød
- 1 stor håndfuld frisk basilikum
- 2 fed hvidløg
- 1 stor håndfuld parmesanost
- 1 æg
- 1-2 stk mozzarella
- 2 spsk rasp
- 800 g spaghetti
- Tomatsauce:
- 1 hvidløg
- 3 dåser flåede tomater
- 1/4 rødløg
- ½ glas rødvin
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Italienske Kødboller alla Lady & Vagabonden:
Kødboller:
Det hele puttes i en skål (undtagen spaghetti) og æltes sammen.
Dejen formes som små boller og steges på mellem blus til de er næsten gennemstegte.
Tomatsauce:
Svits hvidløg og løg.
Tilsæt tomaterne og rødvin og lad det simre til det blive tykkere og mere fast.
Til sidst koges spaghettien. Den færdige spaghetti kommes i et fad. Hertil ligges kødbollerne, tomatsauce hældes over og til sidst smuldres frisk mozzerella over.
Fadet sættes i ovnen til mozzerellaen er smeltet. Servér med frisk basilikum som pynt.
Set i "Til Middag Hos Mikkel Herforth"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.