Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » KÃ¥ldolmere med Lun Kartoffelsalat


Print opskriften på KÃ¥ldolmere med Lun Kartoffelsalat Print opskrift

Del på Facebook

KÃ¥ldolmere med Lun Kartoffelsalat opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kåldolmere med lun kartoffelsalat:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du KÃ¥ldolmere med Lun Kartoffelsalat:

4 personer.

Skær den grove stok af de store kålblade. Kog bladene i ca. 5 minutter i letsaltet vand. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke.

Ælt kødet med krydderier og ost.

Fordel fyldet på midten af et eller to kålblade. Pak bladene sammen omkring fyldet til en lille pakke. Læg sammenføjningerne nedad i et ovnfast fad med en anelse vand i bunden. Dæk det til og bag dem i ovnen ved 175°C i ca. 30 minutter til kødet er gennemstegt.

Kartoffelsalat:
Kog de skiveskårede kartofler i ca. 15 minutter i letsaltet vand, pil dem og skær dem i skiver.

Smelt smør i en gryde og steg løg og peberfrugt ved svag varme, til de er møre.

Krydr med eddike, sukker, salt og peber og tilsæt kartoflerne. Lad dem varme igennem, til de er møre.

Servér kåldolmerne med den lune kartoffelsalat til.

KÃ¥ldolmere med Lun Kartoffelsalat opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på KÃ¥ldolmere med Lun Kartoffelsalat Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Bøffer i Fad med Fløde-Paprikasauce Krydrede Kødboller i Tomatsauce Spansk Kødgryde Chimichanga med Black Bean Salsa Onkels Hjemmelavede Lasagne Indiske Hakkebøffer