Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Kødsauce med Creme Fraiche
Kødsauce med Creme Fraiche opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kødsauce med creme fraiche:
- 2 løg
- 2 spsk margarine
- 400 g hakket oksekød
- 1 tsk kinesisk soya
- 3 dl creme fraiche
- Salt
- Peber
- 1 bundt purløg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kødsauce med Creme Fraiche:
Pil løgene og hak dem fint.
Varm fedtstoffet op i en tykbundet gryde og svits løgene heri. Hak farsen ud og brun den ligeledes i gryden. Rør godt så kødet "smuldrer". Krydr med soya.
Skru ned for varmen og tilsæt creme fraiche. Saucen bør ikke koge efter creme fraichen er tilsat, men blot småsyde nogle minutter.
Smag til med salt og peber og drys fintsnittet purløg over.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.