Madkampen.dk » Ingredienser » Kinesisk soya

Opskrifter på mad med Kinesisk soya

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Kinesisk soya indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kødsauce med Creme Fraiche

    Pil løgene og hak dem fint. Varm fedtstoffet op i en tykbundet gryde og svits løgene heri. Hak farsen ud og brun den ligeledes i gryden. Rør godt så kødet "smuldrer". Krydr med soya. Skru ned for varmen og tilsæt creme fraiche. ...


  2. Karbonader med Appelsinsauce

    Kødet formes til 6 karbonader, krydres med peber, og steges på panden ca. 5 minutter på hver side. Karbonaderne holdes varme i et fad. Løg i terninger og champignon i skiver svitses på panden et par minutter og varmen dæmpes. Sa...


  3. Deepfried Kylling med Stegte Nudler

    Hvedemel røres lind med olivenolie, lidt salt og lunkent vand. Lad dejen trække. Imens piskes et par æggehvider stive med lidt salt. Vend æggehviderne i dejen. Dejen kan krydres efter ønske med paprikapulver eller chilipulver eller ...


  4. Laks Teriyaki

    Kog risene efter posens anvisninger og hold dem varme. Optø grøntsagerne. Tilbered bouillonen og bland den med finthakket løg, chilli, vineddike, soya, ingefær og sukker. Varm 1 spsk olie på en stor pande eller i en wok ved midd...


  5. Kyllingesuppe med Kokosmælk

    Skær kyllingefiletterne i 1x3 cm strimler. Pil og finhak løg og hvidløg. Skræl ingefæren og hak den fint. Skyl citrongræsset og skær 5cm af. Skyl spirerne og lad dem dryppe af. Skyl persillen og ryst den tør. Nip bladene af...


  6. Oksegryde med Peberfrugt

    Bland soya og sherry (eller bouillon) til marinaden i en skål. Pres hvidløget i, og tilsæt ingefær og peber. Skær kødet i fine strimler og læg dem i marinaden. Dæk til, og lad det stå koldt, mens resten tilberedes. Kog risen...


  7. Wokgryde med Svinemørbrad

    Bland soya, ingefær, cayennepeber og sort peber i en skÃ¥l. Striml mørbraden og vend den i blandingen. Lad det hele trække koldt ca. 15 minutter. Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne og striml dem. Opvarm olien i en wok eller pÃ...


  8. Mørbradgryde med Cashewnødder

    Bland bouillon, soya og maizenamel i en skål. Varm en wok eller stegepande ved god varme. Skær kødet i ca. 1 cm tykke medaljoner og skær dem derefter i ca. ½cm små strimler. Hæld olien i wokken/panden og varm den op, men lad den i...


  9. Chow Mein med Svinekød

    Afpuds mørbraden og skær den i strimler. Rens peberfrugten og skær den i 2½cm store tern. Skyl forårsløgene og skær dem i 7cm lange snitter på skrå. Opvarm olien i en wok eller på en teflonpande ved jævn varme. Læg kødet i w...


  10. Fyldig Oksegryde

    Varm halvdelen af bouillonen i en gryde. Skær peberfrugten i tern, gulerødderne i mønter, porren i grove strimler og sellerien i stave. Gem lidt af peberfrugten. Hæld grøntsagerne i gryden og kog dem møre under låg ca. 10 minutter...