Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala
Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lammefars med spidskommen & ingefær - keema masala:
- 3 spsk jordnøddeolie
- 4 fed hakkede hvidløg
- 2 hakkede løg
- 2 hakkede grønne chili
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt koriander
- 1/4 tsk gurkemeje
- 1/4 tsk salt
- 2 tsk tomatpuré
- 500 g lammefars
- 5 cm skrællet og revet ingefær
- 1/4 tsk garam masala
- Et par blade koriander
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Lammefars med Spidskommen & Ingefær - Keema Masala:
Opvarm olien på en stor pande eller i en wok ved middel varme. Tilsæt hvidløg, løg og chili, og steg under hyppig omrøring 6-8 minutter, til løgene bliver gyldenbrune.
Rør spidskommen, stødt koriander, gurkemeje, salt og tomatpuré i. Skru ned for varmen, og fortsæt med at stege i yderligere 1 minut.
Tilsæt lammefarsen. Skru op for varmen, og fortsæt med at stege under omrøring i 8-10 minutter. Brug en træske til at skille farsen, til den ikke længere er lyserød.
Tilsæt ingefær og garam masala. Rør godt, og drys med korianderblade.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.