Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Frikadeller med SpidskÃ¥lssalat
Frikadeller med Spidskålssalat opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave frikadeller med spidskålssalat:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Frikadeller med Spidskålssalat:
Ælt kødet med mælk, havregryn, æblemost, presset hvidløg og lidt samt og peber.
Steg i olie som almindelige frikadeller. De kan evt. lunes færdige i ovnen ved 160°C i 5-8 minutter.
Hæld de frosne bønner i en skål, og hæld kogende vand over.
Bland hytteost, honning, citron og finthakket dild. Smag til med salt og peber.
Hæld vandet fra bønnerne og bælg dem.
Snit spidskålen fint. Bland bønnerne med kål og vend det med hytteostcremen.
Tip! Hvis du har lidt græskarkerner og tranebær, smager det lækkert at putte lidt i salaten.