Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Chimichanga med Black Bean Salsa
Chimichanga med Black Bean Salsa opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chimichanga med black bean salsa:
- 1 finthakket løg
- 2 fed pressede hvidløg
- Lidt olie
- 350 g hakket oksekød
- 2 tsk spidskommen
- 1 spsk finthakkede korianderstilke
- Lidt chili ELLER chipotle
- 3 spsk tomatpuré
- Salt
- 4 tortillas
- 150 g revet cheddarost
- Black Bean Salsa:
- 5 tyndtskårne radiser
- ½ tyndtskåret rødløg
- ½ grøn chili
- Korn af 1 majskolbe
- 200 g sorte bønner
- Saften af 1½ lime
- 4 spsk olivenolie
- Salt
- 1 håndfuld koriander
- Tilbehør:
- Tyk neutral yoghurt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chimichanga med Black Bean Salsa:
Til 2 personer.
Sautér løgene og hvidløgene i lidt olie på en pande.
Kom kødet i og lad det brune.
Tilsæt spidskommen, koriander, chili og tomatpuré, og lad det stege 5-10 minutter under omrøring.
Smag til med salt og lad det køle en smule af.
Fordel kødet på de 4 tortillas (kun på den ene halvdel). Top med ost, og fold den anden halvdel hen over, så du får 4 halvmåner. Steg dem forsigtigt på en tør, varm pande, til de er gyldne og sprøde.
Bland alle ingredienserne til black-bean-salsaen, og servér.