Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Sømandens Drøm
Sømandens Drøm opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Sømandens Drøm:
Form 4 bøffer, drys dem med salt og peber.
Steg baconen på panden, og tag den af, når det er sprødt. Lad det dryppe af på fedtsugende papir.
Steg bøfferne ca. 3 minutter på hver side. Tag dem af og hold dem varme.
Svits løgene let på panden, tilsæt skinken og baconternene. Gem lidt af baconternene til pynt. Hæld mel over og rør godt rundt. Tilsæt så mælk og fløde.
Lad saucen småsimre et par minutter og tilsæt så sennep, salt og peber. Smag til.
Læg bøfferne ned i saucen og pynt med halve æg, bacon og masser af purløg.
Serveres evt. med kartofler, tomatsalat og bønner.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.