Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Steak med Bønnesalat & Tuncreme
Steak med Bønnesalat & Tuncreme opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave steak med bønnesalat & tuncreme:
- 4 steaks af inderlår
- 1 spsk smør
- 1 spsk olie
- Salt
- Friskkværnet peber
- 400 g friske grønne bønner
- 1 dåse kidneybønner
- Groft salt
- 1 dåse tun i olie
- 1½ dl 18% creme fraiche
- 3 spsk frisk limesaft
- 1 spsk kapers
- 1 tsk groft salt
- 4 skiver groft brød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Steak med Bønnesalat & Tuncreme:
Fjern spidserne på de grønne bønner. Bring vandet i kog med salt (1½-2 tsk pr. liter vand). Kom de grønne bønner i gryden og kog uden låg 3-6 minutter. Mærk på konsistensen om den er god. Lad bønnerne dryppe af i en si og kom dem i en skål.
Åbn dåsen med bønner og lad dem dryppe af i en si. Kom dem i skålen med bønnerne.
Si olien fra tunen og blend den med creme fraiche og limesaft til en cremet konsistens. Bland kapers i og smag til med salt og peber. Bland tuncreme i salaten.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm smør og olie på en pande til det er brunt. Bun hurtigt kødet på begge sider. Krydr med salt og peber. Skru ned til middelvarme og steg 3-4 minutter på hver side.
Servér steaksene med bønnesalaten og brød til
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.