Madkampen.dk » Ingredienser » Groft brød
Opskrifter på mad med Groft brød
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor groft brød indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Spidskålsflan med Bacon
4-5 personer. Snit kålen fint, og skær løgene i tynde skiver. Blanchér grøntsagerne 2 minutter i kogende, letsaltet vand. Lad kål og løg dryppe af i en sigte. Klip baconen i strimler, og rist dem sprøde på en pande. Lad de...
-
Gulerodssuppe med Kokosmælk, Ingefær & Stegte Rejer
4 personer. Svits løg, gulerødder (skåret i tern) og hvidløg i 1 spsk olie i en gryde. Tilsæt kokosmælk og bouillon og kog op. Skru ned til lav temperatur og lad suppen koge 30 minutter under låg. Blend suppen til en fin og...
-
Cremet Høstsuppe
Skræl rodfrugterne og skær dem i mindre stykker. Kom grøntsager og løg i en blender eller foodprocessor og blend det i ca. 10 sekunder. Bring vand og bouillon i kog og tilsæt halvdelen af de blendede grøntsager. Kog dem ved jæ...
-
Kartoffelfrikadeller med Ost
Dressing: Vend alle ingredienserne sammen og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 minutter. Smag til. Kartoffelfrikadeller: Kom kartoflerne i en skål og mos dem med en gaffel. Tilsæt resten af ingredienserne og rør bla...
-
Irsk Grøntsagsgryde
Bring vand og salt i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt kartofler og kog dem i ca. 2 minutter. Tilsæt gulerødder og blomkål og kog videre i ca. 3 minutter. Hæld mælken ved og bring blandingen i kog. Rør smør og mel sammen ...
-
Pastasalat med Rucola
Kog pastaen efter anvisningen og dryp den af. Svits løgene klare i olien. Tilsæt salaten og vend den i olien, til den falder sammen. Krydr med salt og peber og vend salaten i den varme pasta. Servér straks....
-
Pastasalat med Mozzarella & Cherrytomater
Kog pastaen og lad den dryppe af. Rør olivenolie med vineddike, bouillon, hvidløg og krydderurter og krydr med salt og peber. Vend den varme pasta i marinaden. Skær osten i skiver og halver tomaterne. Anret pastaen på et varmt ...
-
Tun på Italiensk
Løg og hvidløg hakkes. Løg, vineddike, tomater uden saft, salt og timian koges sammen ca. 5 minutter. Olien hældes fra tunfisken. Den deles i mindre stykker og lægges på et fad. Tomatblandingen afkøles, smages til med tabasc...
-
Berberieandebryst med Bagte, Søde Rodfrugter
Skær rodfrugterne (gulerødder, jordskokker, kartofler, rødbeder etc.) i tern, og bland dem med svesker og timian. Brun andebrystet på begge sider, krydr med salt og peber og læg det ovenpå rodfrugterne, som er placeret i en folieba...
-
Valnøddestegt Okseculotte
Knus nøddekernerne og bland dem i en skål med honningen. Rids fedtet på culotten i tern og gnid den godt med salt og peber. Kom culotten i en 150°C varm ovn og steg den ca. 50 minutter til 1 time. Evt. kan fedtsiden først brunes af ...
-
Steak med Bønnesalat & Tuncreme
Fjern spidserne på de grønne bønner. Bring vandet i kog med salt (1½-2 tsk pr. liter vand). Kom de grønne bønner i gryden og kog uden låg 3-6 minutter. Mærk på konsistensen om den er god. Lad bønnerne dryppe af i en si og kom dem ...