Madkampen.dk » Ingredienser » Groft brød

Opskrifter på mad med Groft brød

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor groft brød indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Spidskålsflan med Bacon

    4-5 personer. Snit kålen fint, og skær løgene i tynde skiver. Blanchér grøntsagerne 2 minutter i kogende, letsaltet vand. Lad kål og løg dryppe af i en sigte. Klip baconen i strimler, og rist dem sprøde på en pande. Lad de...


  2. Gulerodssuppe med Kokosmælk, Ingefær & Stegte Rejer

    4 personer. Svits løg, gulerødder (skåret i tern) og hvidløg i 1 spsk olie i en gryde. Tilsæt kokosmælk og bouillon og kog op. Skru ned til lav temperatur og lad suppen koge 30 minutter under låg. Blend suppen til en fin og...


  3. Cremet Høstsuppe

    Skræl rodfrugterne og skær dem i mindre stykker. Kom grøntsager og løg i en blender eller foodprocessor og blend det i ca. 10 sekunder. Bring vand og bouillon i kog og tilsæt halvdelen af de blendede grøntsager. Kog dem ved jæ...


  4. Kartoffelfrikadeller med Ost

    Dressing: Vend alle ingredienserne sammen og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 minutter. Smag til. Kartoffelfrikadeller: Kom kartoflerne i en skål og mos dem med en gaffel. Tilsæt resten af ingredienserne og rør bla...


  5. Irsk Grøntsagsgryde

    Bring vand og salt i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt kartofler og kog dem i ca. 2 minutter. Tilsæt gulerødder og blomkål og kog videre i ca. 3 minutter. Hæld mælken ved og bring blandingen i kog. Rør smør og mel sammen ...


  6. Pastasalat med Rucola

    Kog pastaen efter anvisningen og dryp den af. Svits løgene klare i olien. Tilsæt salaten og vend den i olien, til den falder sammen. Krydr med salt og peber og vend salaten i den varme pasta. Servér straks....


  7. Pastasalat med Mozzarella & Cherrytomater

    Kog pastaen og lad den dryppe af. Rør olivenolie med vineddike, bouillon, hvidløg og krydderurter og krydr med salt og peber. Vend den varme pasta i marinaden. Skær osten i skiver og halver tomaterne. Anret pastaen på et varmt ...


  8. Tun på Italiensk

    Løg og hvidløg hakkes. Løg, vineddike, tomater uden saft, salt og timian koges sammen ca. 5 minutter. Olien hældes fra tunfisken. Den deles i mindre stykker og lægges på et fad. Tomatblandingen afkøles, smages til med tabasc...


  9. Berberieandebryst med Bagte, Søde Rodfrugter

    Skær rodfrugterne (gulerødder, jordskokker, kartofler, rødbeder etc.) i tern, og bland dem med svesker og timian. Brun andebrystet på begge sider, krydr med salt og peber og læg det ovenpå rodfrugterne, som er placeret i en folieba...


  10. Valnøddestegt Okseculotte

    Knus nøddekernerne og bland dem i en skål med honningen. Rids fedtet på culotten i tern og gnid den godt med salt og peber. Kom culotten i en 150°C varm ovn og steg den ca. 50 minutter til 1 time. Evt. kan fedtsiden først brunes af ...


  11. Steak med Bønnesalat & Tuncreme

    Fjern spidserne på de grønne bønner. Bring vandet i kog med salt (1½-2 tsk pr. liter vand). Kom de grønne bønner i gryden og kog uden låg 3-6 minutter. Mærk på konsistensen om den er god. Lad bønnerne dryppe af i en si og kom dem ...