Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Wokret med Oksestrimler og Nudler
Wokret med Oksestrimler og Nudler opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Wokret med Oksestrimler og Nudler:
Skræl og striml gulerødder, pastinak, kålrabi og majroer. Skyl porren og skær den i 1 cm store bidder på skrå.
Opvarm olien i en wok eller en stor stegepande med høje sider. Olien skal være varm, men den må ikke ryge.
Steg kødet til det har fået farve. Tag kødet op og hold det varmt. Steg alle grøntsagerne, begynd med de grove og tilsæt de øvrige efterhånden (porren til sidst).
Hæld øl og soya på og krydr med rosmarin og knuste enebær. Pres hvidløget over. Læg kødet tilbage i wokken og lad det blive gennemvarmt.
Servér straks sammen med friskkogte nudler.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.