Opskrifter » Hovedretter » Omeletter & Æggekage » Nem Æggekage med Kartofler, Pølser & Peberfrugt
Nem Æggekage med Kartofler, Pølser & Peberfrugt opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nem Æggekage med kartofler, pølser & peberfrugt:
- En rest (ca. 200 g) kogte kartofler
- 4 æg
- 1-2 peberfrugter
- 75 g revet cheddarost
- En rest (3-4 stk.) pølser
- 1 tsk smør
- 2 dråber olie
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nem Æggekage med Kartofler, Pølser & Peberfrugt:
Tænd ovnen på grill.
Skær kartoflerne og peberfrugterne i tern og pølserne i skiver.
Pisk æggene i en skål og tilsæt peberfrugt, pølser, ost og kartofler. Krydr med salt og peber.
Opvarm olie og smør i en pande (uden plastikhåndtag) og hæld æggemassen på den varme pande. Steg den i 5 minutter ved middel varme (til bunden begynder at få farve).
Stil panden under ovngrillen og steg den i 4-7 minutter. Hold øje med at den ikke brænder på.
Vend omeletten ud på en tallerken og lad den afkøle. Det gør ikke noget, hvis den stadig føles lidt levende i midten. Det udligner sig, efterhånden som omeletten bliver kold.
Skær omeletten ud i 4 store eller 8 små stykker og server med et stykke rugbrød og evt. en let salat.