Opskrifter » Hovedretter » Omeletter & Æggekage » Spansk Æggekage
Spansk Æggekage opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave spansk Æggekage:
- 225 g skrubbede og halverede, nye kartofler
- 4 æg
- 75 g peberfrugt
- 3 fintsnittede forårsløg
- 75 g revet cheddarost
- 1 tsk smør
- 2 dråber olie
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Spansk Æggekage:
Tænd ovngrillen.
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 minutter, eller til de er møre. Hæld vandet fra og afdryp dem.
Pisk æggene i en skål og tilsæt peberfrugt, forårsløg, ost og kartofler. Krydr med salt og peber.
Opvarm olie og smør på en tykbundet stegepande (uden plastikhåndtag) og hæld omeletmassen på den varme pande. Steg den i 5 minutter ved middel varme.
Tjek med en paletkniv, at bunden har fået farve, og stil panden under ovngrillen. Steg den i et par minutter.
Vend omeletten ud på en tallerken og lad den afkøle. Det gør ikke noget, hvis den stadig føles lidt levende i midten. Det udligner sig, efterhånden som omeletten bliver kold.
Skær omeletten ud i 4 store eller 8 små stykker.