Opskrifter » Hovedretter » Omeletter & Æggekage » Spinatæggekage med Feta & Oliven
Spinatæggekage med Feta & Oliven opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave spinatæggekage med feta & oliven:
- 250 g frisk eller frossen helbladet spinat
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- Salt
- Peber
- 4 æg
- 75 g fetaost
- 10 sorte oliven
- Tilbehør:
- Brød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Spinatæggekage med Feta & Oliven:
Skyl spinaten grundigt og pluk de grove stilke fra. Frossen spinat tøes op. Svits spinaten sammen med det hele pillede hvidløgsfed på en pande med olivenolie i ca. 5 minutter. og krydr med salt og peber.
Fjern hvidløgsfeddet og tilsæt de sammenpiskede æg.
Rør lidt rundt, så spinat og æg er blandet godt, og bag æggekagen ved middel varme, til den er gennembagt.
Drys med feta og oliven og servér med brød.
Tip! Pynt evt. med tomater skåret i skiver eller både - eller servér en tomatsalat til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.