Opskrifter » Hovedretter » Pølser » Pølsesovs med Ris
Pølsesovs med Ris opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pølsesovs med ris:
- Pølsesovs:
- 400 g bacontern
- 15 partypølser
- 2 løg
- ½ liter madlavningsfløde
- 5-7 dl sødmælk
- 280 g (2 dåser) tomatpuré
- Salt
- Tilbehør:
- Ris
- Broccoli
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pølsesovs med Ris:
Til 6-8 personer.
Steg baconternene næsten sprøde, og tilsæt løg (skåret i tern) samt pølser skåret i mundrette stykker.
Lad det simre i 5-6 minutter. Rør rundt ind imellem. Smag til med salt og peber.
Tilsæt tomatpuré, madlavningsfløde og mælk og lad det stå og småsimre imens risene koges.
Tip! Du kan sagtens putte diverse rester i retter - evt. lidt kogte kartofler eller grøntsager.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.