Opskrifter » Hovedretter » Pølser » Svensk Pølseret med Pasta
Svensk Pølseret med Pasta opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave svensk pølseret med pasta:
- 6 gode røde pølser
- 1 bundt forårsløg
- 1 finthakket rødløg
- 3 tsk tomatpasta
- 500 g pasta
- 1 dl fløde
- 2 dl mælk
- 3 tsk paprika
- 1 håndfuld klippet purløg
- Smør
- Olie
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Svensk Pølseret med Pasta:
Snit forårsløgene fint og hak løget.
Skær pølserne i skiver på skrå.
Kog pastaen efter anvisningerne på pakken.
Opvarm olie og smør på en pande og kom pølsestykkerne på. Brun dem godt, og kom derefter forårsløg og rødløg ved.
Efter bruningen tilsættes paprikaen.
Hæld mælk og fløde ved, og smag til med salt og peber. Når pastaen er kogt færdig, vendes den også i, og det hele varmes igennem et par minutter.
Lige inden servering, drysses purløg over.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.