Opskrifter » Hovedretter » Risretter » Kyllingepølserisret
Kyllingepølserisret opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingepølserisret:
- 500 g kyllingepølse
- 300 g porre
- 1 grønt peberfrugt
- 30 g smør
- 1 tsk stærk karry
- 200 g parboiled ris
- 4 dl vand
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kyllingepølserisret:
Til 4 personer.
Skær pølserne i skiver.
Skær roden og de groveste grønne blade af porrerne, skyl dem godt og skær dem i skiver.
Skyl peberfrugten, tag frøstol og kerner ud, og skær den i tern.
Varm smørret i en dyb pande, og svits karry, porreringe og peberfrugt et par minutter. Tilsæt pølseskiver og ris og lad det svitse med et øjeblik.
Hæld vand (evt. bouillon istedet) ved, krydr med peber og lad retten komme i kog. Dæmp så varmen, og lad retten simre under låg 20 minutter, til væden er opsuget. Smag til med salt og peber.
Serveres direkte fra panden.
Tip! Der kan tilsættes 200 g grønne ærter - de skal blot varmes med de sidste 5 minutter. Istedet for kyllingepølser kan man bruge røget medister.Skindet fjernes, og den skæres i tern.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.