Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Apotekergryde
Apotekergryde opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave apotekergryde:
- 125 g bacontern
- 250 g skinketern
- 125 g cocktailpølser
- 2 løg
- 500 g champignon
- 4 dl grøntsagsbouillon
- 2 spsk majsstivelse
- ½ dl madlavningsfløde
- 2 tsk paprika
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Apotekergryde:
Svits baconternene i en gryde uden fedtstof, og hæld det afsmeltede fedt fra.
Tilsæt svinekødet, som svites i 3-4 minutter.
Kom løg og champignon ved og lad det svite med i ca 4 minutter.
Tilsæt nu paprika og bouillon, og lad retten småsimre i 10 minutter.
Rør majsstivelsen med fløden, hæld det i gryden og lad sovsen koge op.
Tilsæt cocktailpølserne og lad dem koge med i et par minutter.
Smag til med salt og peber og servér med ris og en grøn salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.