Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Cremet Indisk Karry
Cremet Indisk Karry opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet indisk karry:
- 1 kg skært svinekød
- 300 g hakkede løg
- 3 spsk olie
- 3 tsk karry
- 2 tsk salt
- 3 tsk ingefær
- 2 fed hvidløg
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl vand
- ½ liter madlavningsfløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Cremet Indisk Karry:
Svits løgene i olien til de er klare, tilsæt derefter karry og kød, og lad det brune.
Tilsæt de sidste ingredienser (undtaget fløden), og lad det simre under låg i ca. en halt time.
Tilsæt nu fløden, skru ned for varmen, og lad den koge med i yderligere 20 minutter. Jævn eventuelt sovsen lidt.
Serveres eksempelvis med kogte ris, bananskiver, peanuts og hjemmelavet agurkesalat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.