Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Cremet Indisk Karry


Print opskriften på Cremet Indisk Karry Print opskrift

Del på Facebook

Cremet Indisk Karry opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet indisk karry:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Cremet Indisk Karry:

Svits løgene i olien til de er klare, tilsæt derefter karry og kød, og lad det brune.

Tilsæt de sidste ingredienser (undtaget fløden), og lad det simre under låg i ca. en halt time.

Tilsæt nu fløden, skru ned for varmen, og lad den koge med i yderligere 20 minutter. Jævn eventuelt sovsen lidt.

Serveres eksempelvis med kogte ris, bananskiver, peanuts og hjemmelavet agurkesalat.

Cremet Indisk Karry opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Cremet Indisk Karry Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Koteletter med Spinat Boller i Karry Kødboller i Selleri Torbens Mørbradgryde Farserede Porrer Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter