Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Karbonader med Stuvede Ærter & Gulerødder


Print opskriften på Karbonader med Stuvede Ærter & Gulerødder Print opskrift

Del på Facebook

Karbonader med Stuvede Ærter & Gulerødder opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave karbonader med stuvede Ærter & gulerødder:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Karbonader med Stuvede Ærter & Gulerødder:

4 personer.

Form farsen til de antal karbonader du ønsker, vend dem i et sammenpisket æg og derefter i rasp blandet med salt og peber.

Steg karbonaderne på en varm pande - de skal have cirka 6-8 minutter på hver side. De er bedst, hvis de er dejligt sprøde.

Sæt noget vand over til kogning, tilsæt de skivede gulerødder og lad dem koge 7-10 minutter. Når der kun er et par minutter tilbage af kogetiden, tilsætter du ærterne.

I en anden gryde laver du en smørbolle af margarine og mel. Når det er en fast bolle, tilsætter du lidt kogevand ad gangen (brug enten kogevandet fra kartoflerne eller det fra gulerødder/ærterne). Når du er ved at have en god, tyk sauce (det er vigtigt, da der vil være lidt væske ved grøntsagerne, som kan gøre sovsen tynd), tilsætter du de kogte gulerødder og ærter. Smag til med salt og peber.

Serveres med kogte kartofler eller bare for sig selv (men så skal du nok lave lidt ekstra stuvning).

Karbonader med Stuvede Ærter & Gulerødder opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Karbonader med Stuvede Ærter & Gulerødder Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Forloren Hare I Frikadeller Svinemørbrad med Bacon & Pikantost Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Ribbenstegssandwich Frikadeller med Hjemmelavet Rødkål