Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Koteletter i Fad med KartoffellÃ¥g
Koteletter i Fad med Kartoffellåg opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave koteletter i fad med kartoffellåg:
- 600 g fadkoteletter
- 2 porrer
- 2 løg
- 250 g champignon
- 1 kg kartofler
- Salt
- Peber
- Karry
- Hvedemel
- 2½ dl madlavningsfløde
- 100 g revet ost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Koteletter i Fad med Kartoffellåg:
Tænd ovnen på 200°C (almindelig ovn).
Skræl kartoflerne og læg dem i en skål med vand til senere.
Pil løgene og skær dem i tynde ringe. Rens porrerne godt og skær dem i skiver af ca. 1 cm tykkelse. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver.
Kom mel, salt, peber og karry i en pose, ryst godt og vend derefter kødet heri. Svits koteletterne på en pande til de er gyldne på begge sider. Læg derefter kødet i bunden af et smurt ildfast fad.
Svits løg, porrer og champignon og fordel det over kødet.
Riv kartoflerne i en foodprocessor eller på et rivejern. Svits dem derefter på panden og fordel dem over kødet og grøntsagerne.
Hæld madlavningsfløden over og drys med revet ost. Bag retten ca. 1 time i ovnen. Server med en lækker salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.