Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Koteletter i Fad med KartoffellÃ¥g


Print opskriften på Koteletter i Fad med KartoffellÃ¥g Print opskrift

Del på Facebook

Koteletter i Fad med Kartoffellåg opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave koteletter i fad med kartoffellåg:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Koteletter i Fad med Kartoffellåg:

Tænd ovnen på 200°C (almindelig ovn).

Skræl kartoflerne og læg dem i en skål med vand til senere.

Pil løgene og skær dem i tynde ringe. Rens porrerne godt og skær dem i skiver af ca. 1 cm tykkelse. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver.

Kom mel, salt, peber og karry i en pose, ryst godt og vend derefter kødet heri. Svits koteletterne på en pande til de er gyldne på begge sider. Læg derefter kødet i bunden af et smurt ildfast fad.

Svits løg, porrer og champignon og fordel det over kødet.

Riv kartoflerne i en foodprocessor eller på et rivejern. Svits dem derefter på panden og fordel dem over kødet og grøntsagerne.

Hæld madlavningsfløden over og drys med revet ost. Bag retten ca. 1 time i ovnen. Server med en lækker salat.

Koteletter i Fad med Kartoffellåg opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Koteletter i Fad med KartoffellÃ¥g Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Frikadeller med Hjemmelavet Rødkål Glaseret Hamburgerryg Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Frikadellesandwich Paprikagryde Karrykoteletter i Fad