Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Koteletter i Ostefad
Koteletter i Ostefad opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave koteletter i ostefad:
- 10 g smør
- 4-5 koteletter
- Salt
- Peber
- Paprika
- 150 g pølser
- 50 g bacon
- 150 ml kokosmælk
- 3 spsk salsa
- 100 g ananas fra dåse
- 150 g revet ost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Koteletter i Ostefad:
Smelt smørret i en gryde.
Krydr koteletterne godt med salt, peber og paprika på begge sider.
Brun koteletterne godt på begge sider og læg dem i et ildfast fad.
Læg ananasstykkerne ovenpå koteletterne.
Klip bacon og pølser i små stykker og steg dem i gryden, til baconen er sprød.
Læg pølser og bacon i en skål.
Hæld kokosmælken i en gryde sammen med saften fra dåse-ananasen og salsaen. Rør godt.
Tilsæt det meste af osten og rør rundt.
Når osten er smeltet hældes saucen over koteletterne. Top med bacon og pølser og drys det sidste ost over.
Bages i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft) i 25 minutter.
Serveres med løse ris og en lækker salat til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.