Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbrad a L´Orange


Print opskriften på Mørbrad a L´Orange Print opskrift

Del på Facebook

Mørbrad a L´Orange opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mørbrad a l´orange:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Mørbrad a L´Orange:

4 personer.

Sener og hinder skæres af mørbraderne.

Brun smørret i en gryde, hvori mørbraderne brunes lidt. Krydres med salt og peber.

Mørbraderne tages op af gryden, og piskefløden kommes i sammen med kulør. Smages til med appelsinsaft, salt og peber.

Saucen gives et opkog, inden mørbraderne igen lægges tilbage i gryden, og det hele steger under låg i 20 minutter. Saucen kan jævnes lidt.

Ved anretningen skæres mørbraderne i skiver, lægges i et dybt fad og overhældes med saucen. Serveres med løse ris.

Mørbrad a L´Orange opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Mørbrad a L´Orange Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Katharinas Fyldte Butternut Græskar Frikadeller Karrykoteletter i Fad Frikadeller i Ovn