Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbrad a L´Orange
Mørbrad a L´Orange opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Mørbrad a L´Orange:
4 personer.
Sener og hinder skæres af mørbraderne.
Brun smørret i en gryde, hvori mørbraderne brunes lidt. Krydres med salt og peber.
Mørbraderne tages op af gryden, og piskefløden kommes i sammen med kulør. Smages til med appelsinsaft, salt og peber.
Saucen gives et opkog, inden mørbraderne igen lægges tilbage i gryden, og det hele steger under låg i 20 minutter. Saucen kan jævnes lidt.
Ved anretningen skæres mørbraderne i skiver, lægges i et dybt fad og overhældes med saucen. Serveres med løse ris.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.