Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Svinekødsret med Bagte Kartofler
Svinekødsret med Bagte Kartofler opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave svinekødsret med bagte kartofler:
- 2 kogte, kolde kartofler
- 300 g hakket flæsk- og kalvekød
- 1 tsk groft salt
- 1 æg
- 1½ dl mælk
- 1 revet zittauerløg
- ½ tsk tørret timian
- 2 spsk friskhakket persille
- 2 tsk dijonsennep
- Friskkværnet peber
- Ovnbagte Kartofler:
- 750 g kartofler
- 10 g smeltet smør
- 1 tsk groft salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Svinekødsret med Bagte Kartofler:
Mos kartoflerne og rør en fars af kartofler, kød og de øvrige ingredienser.
Fordel farsen i et smurt ovnfast fad (ca. 15*25 cm).
Skrub kartoflerne godt, og halvér dem. Læg dem i et smurt ovnfast fad med den flade side op. Pensl med smør og drys med salt.
Bag farsretten og kartoflerne samtidigt midt i ovnen i ca. 45 minutter ved 200°C
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.