Opskrifter » Mad til Højtider » Jul » Adventsgryde med Hamburgerryg
Adventsgryde med Hamburgerryg opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave adventsgryde med hamburgerryg:
- 800 g hamburgerryg
- 25 g smør
- 2 tsk karry
- 2 porrer
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 1 fed hvidløg
- 1 lille dåse koncentreret tomatpuré
- 3 spsk hvedemel
- 5 dl svinebouillon
- 2 dl piskefløde
- Salt
- Peber
- Tilbehør:
- Løse ris
- Friskhakket persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Adventsgryde med Hamburgerryg:
Skær hamburgerryggen i skiver.
Smelt smørret på en stor pande, drys karry over. Brun kødskiverne på panden, og læg dem til side.
Skær porrerne i tynde strimler og peberfrugten i tern.
Svits nu på panden porrer, peberfrugt, og tomatpure. Tilsæt mel og bouillon og vend det hele godt rundt.
Læg nu skiverne af hamburgerryg tilbage på panden. Lad retten småkoge under låg indtil grøntsagerne og kødet er mørt (ca. 15 minutter).
Tilsæt fløden, kog retten op og smag til med salt og peber. Dry med persille og servér med løse ris.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.