Opskrifter » Madpakke » Diverse » Pølsegifler
Pølsegifler opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pølsegifler:
- 1 dl lunkent vand
- 25 g gær
- 75 g margarine
- Ca. 450 g hvedemel
- 1 dl ymer
- 1 æg
- ½ tsk salt
- 8 wienerpølser
- Kryddersennep
- Æg til pensling
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pølsegifler:
Vand og gær røres sammen.
Margarinen smuldres i melet.
Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 minutter.
Dejen slåes ned og deles i 2, som udrulles i 2 cirkler, som hver deles i 8 trekanter.
½ tsk sennep og ½ pølse på hver trekant, som rulles sammen fra den brede ende mod spidsen.
Stilles på plade med spidsen nedad. Efterhæver ca. 10 minutter.
Pensles med æg, og bages 20-25 minutter ved 200°C
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.