Opskrifter » Madpakke » Diverse » Skinkehorn
Skinkehorn opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Skinkehorn:
Til 48 stk.
Rør gæren ud i den lune mælk.
Bland mel, salt og sukker. Det bløde smør smuldres i melet, og det hældes herefter i mælken.
Tilsæt de 2 æg. Rør til dejen er ensartet. Lad den hæve 1 time.
Bland flødeost og skinkestrimler og smag til med all round krydderi. Tænd ovnen på 200°C.
Del dejen i 6 lige store stykker. Hvert stykke rulles ud som en pizza og deles i 8 slices. Kom en lille spiseskefuld på hvert stykke, og rul fra den brede ende til den spidse ende.
Bag hornene på en bageplade med bagepapir i 15-20 minutter til de er gyldne.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.