Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Græsk Pastaret
Græsk Pastaret opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave græsk pastaret:
- 350 g pasta
- 3 fed hvidløg
- 1 lille aubergine
- 100 g syltet peberfrugt
- 250 g cherrytomater
- 2½ dl hakkede tomater
- 1/4 tsk salt
- 1 knivspids friskkværnet peber
- 2½ dl mager fetaost
- 100 g sorte oliven
- 2 spsk frisk basilikum
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Græsk Pastaret:
Kog pastaen, men undlad at bruge salt. Lad pastaen løbe godt af i et dørslag og hold den varm.
Skær auberginen i små tern, og pres hvidløgene.
Damp auberginetern og hvidløg møre på en oliesmurt teflonpande (ca. 10 minutter).
Tilsæt peberfrugt, halverede cherrytomater, hakkede tomater, salt og peber. Kog det sammen til tomaterne er møre (ca. 5 minutter).
Hæld den varme pasta op i en stor serveringsskål. Vend tomatsaucen i. Drys fetaost (skåret i tern), basilikum og oliven over.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.