Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Mexikansk Chili-Pastagryde
Mexikansk Chili-Pastagryde opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mexikansk chili-pastagryde:
- 2 spsk olie
- 200 g hakket løg
- 500 g hakket oksekød
- 1 dåse hakkede tomater
- 70 g tomatpuré
- 1 grøn peberfrugt
- 1 spsk chilipulver
- Salt
- Peber
- 250 g pastaskaller (gnocchi)
- 1 dåse kidneybønner
- 125 g cheddarost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mexikansk Chili-Pastagryde:
Til 4 personer.
Varm olien op i en gryde. Tilsæt de hakkede løg, og svits dem til de bliver bløde.
Kom kødet i, og brun det godt, til det skifter farve.
Skyl bønnerne grundigt i koldt vand.
Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, grøn peber i tern, chilipulver, bønner, salt og peber. Lad det simre i 15 minutter.
Kog pastaskallerne i kogende, letsaltet vand efter anvisning på pakken. De skal kun være al dente. Vend pastaskallerne i gryden.
Kom det hele i et ildfast fad, og drys med den revne ost.
Bages i en forvarmet ovn ved 180°C i 30 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.