Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Pasta med Rejer, Squash & Ærter
Pasta med Rejer, Squash & Ærter opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pasta med rejer, squash & Ærter:
- 1 pose pasta penne
- 1 lille squash
- ½ pose ærter
- 250 g store rejer
- ½ liter madlavningsfløde
- 2 finthakkede hvidløg
- 2 hættefulde hvidvinseddike
- 1 håndfuld hakket persille
- Salt
- Peber
- ½ pose revet cheddarost
- Lidt olie
- 1 dl vand
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pasta med Rejer, Squash & Ærter:
Pastaen koges al dente efter anvisningen på pakken.
Imens opvarmes olien og hvidløget svitses ved relativt høj temperatur.
Rejerne tilsættes og efter et minuts tis tilsættes fintskåret squash, ærter, vand, 1/4 liter fløde samt hvidvinseddiken.
Lad det simre i 5 minutter, og tilsæt så persille og smag til med salt og peber.
Vend pastaen i flødesaucen og fordel massen i et ovnfast fad. Hæld resten af fløden over og drys med den revede cheddar.
Bag i ovnen ved 200°C til osten er gylden.
Server med grønne bønner og groft brød.
Tip! Retten kan varieres med eks. laks, asparges etc.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.