Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Pastasløjfer med Skinke & Champignon
Pastasløjfer med Skinke & Champignon opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pastasløjfer med skinke & champignon:
- 400 g pastasløjfer
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk margarine
- 250 g frisk champignon
- 2 gulerødder
- 2 dl yoghurt naturel
- 150 g røget skinke
- 1 lille squash
- salt
- Groftkværnet sort peber
- 2 tsk frisk estragon
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pastasløjfer med Skinke & Champignon:
Pil og hak løg og hvidløg.
Smelt fedtstoffet på en pande og steg løg og hvidløg, til de er møre.
Skær champignonerne i skiver og steg dem sammen med løgene (ca. 5 minutter).
Kog pastaen.
Udkern squashen med en ske og skær den i tændstiktynde strimler. Skær gulerødder og skinke ud på samme måde. Læg grøntsager og skinke på panden og lad dem simre i deres egen væde, til de er sprøde og gennemvarme (ca. 7 minutter).
Hæld væske fra stegepanden og rør yoghurten i.
Anret pastaen på tallerkener og hæld saucen over.
Krydr med salt og peber efter smag, og pynt med frisk estragon.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.