Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Tagliatelle med Røget Laks & Asparges
Tagliatelle med Røget Laks & Asparges opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tagliatelle med røget laks & asparges:
- 250 g frisk tagliatelle
- 250 g grønne asparges
- 2 dl piskefløde
- 125 g Cheasy friskost med krydderurter
- Salt
- Peber
- 8 skiver røget laks
- 1 dl frisk klippet purløg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Tagliatelle med Røget Laks & Asparges:
Skær det nederste af aspargsene og damp dem sprødmøre. Skær dem i 3-4 cm skrå stykker.
Pisk flødeosten ud i fløden under opvarmning og tilsæt aspargsene.
Lad saucen småkoge 2-3 minutter og smag til med salt og peber.
Kog pastaen og dryp den af. Fordel den på et opvarmet fad og hæld saucen over. Pynt med den røgede laks og drys med purløg.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.