Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Ungarnsk Pasta
Ungarnsk Pasta opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave ungarnsk pasta:
- 500 g båndpasta
- 1 løg
- 200 g skinketern
- 1 spsk margarine
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 2 dl 13% fløde
- 2 tsk paprika
- 1 tsk kommensfrø
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Ungarnsk Pasta:
Pil løget og hak det fint. Skær den kogte skinke først i strimler og dernæst i tern.
Bring rigeligt letsaltet vand i kog i en gryde. Læg pastaen i og lad den koge efter pakkens anvisninger.
Opvarm fedtstoffet på en teflonpande. Tilsæt løget og steg til det er klart. Tilsæt skinken og varm den igennem.
Tilsæt grøntsagsbouillon, fløde, 1 tsk paprika og kommensfrø. Smag til med salt og peber og bring det i kog under omrøring.
Hæld vandet fra pastaen og lad den dryppe af. Kom pastaen ned til skinkesaucen og bland godt. Hæld det op i en varm skål og drys resten af paprikaen over.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.