Opskrifter » Pastaretter » Spaghetti » Spaghetti Bianco
Spaghetti Bianco opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave spaghetti bianco:
- 600 g stimlet kalveinderlår
- 1 spsk olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 2 kviste timian
- 2 kviste rosmarin
- Revet skal af 1 citron
- Saft fra ½ citron
- 4 spsk 38% creme fraiche
- 2 bundter strimlet forårsløg
- Parmesanost
- 500 g spaghetti
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Spaghetti Bianco:
Kog spaghettien som anvist på emballagen.
Hvidløgsfedet og krydderurterne hakkes groft og ristes på en varm pande i olivenolien.
Tilsæt kødstrimlerne og rist også dem kraftigt. Tilsæt citronsaft og revet citronskal. Lad det hele koge ind i ca. 1 minut.
Tilsæt creme fraiche og de snittede forårsløg. Vend den kogte spaghetti ned i saucen og servér den straks. Kom evt. revet eller høvlet parmesanost over.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.