Opskrifter » Salater » Blandede Salater » Coleslaw med RosenkÃ¥l og Honning-Sennepsdressing
Coleslaw med Rosenkål og Honning-Sennepsdressing opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave coleslaw med rosenkål og honning-sennepsdressing:
- 500 g rosenkål
- 40 g ristede, fintsnittede mandler
- 40 g tørrede tranebær
- 40 g fintrevet parmesanost
- Dressing:
- 50 g olivenolie
- 2 spsk æblevineddike
- 1 spsk honning
- 1 spsk dijonsennep
- 1 fed presset hvidløg
- 1/4 tsk havsalt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Coleslaw med Rosenkål og Honning-Sennepsdressing:
Skræ roden af rosenkålene og fjern eventuelle brune yderblade. Snit dem i en foodprocessor eller med et rivejern (brug den side, der laver tynde skiver).
Rist mandlerne ved middelvarme 3-4 minutter - rør rundt ind imellem. De skal gerne være gyldne på kanterne.
Pisk olivenolien sammen med æblevineddike, honning og hvidløg til det er emulgeret.
I en skål hældes rosenkålen i sammen med mandlerne, de tørrede tranebær, parmesanost og dressingen. Vend rundt og servér.